ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Η Abbott έχει μια περήφανη ιστορία παγκόσμιας πρωτοπορίας, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, ανήκει στις «πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου» και αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην αειφορία.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι λειτουργούμε με γνώμονα την καινοτομία. Εκτιμούμε τη συνεισφορά των υπαλλήλων μας και φροντίζουμε ώστε να μπορούν να παράγουν ουσιαστικό έργο και να έχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
Η καινοτομία, με γνώμονα την ποικιλομορφία ιδεών, προοπτικών και γνώσεων, είναι ο παράγοντας που μας οδηγεί στη δημιουργία καθοριστικών για τη ζωή λύσεων, οι οποίες βελτιώνουν την υγεία των ανθρώπων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Μέσα από τις επιχειρήσεις μας ανά τον κόσμο και τις συνεργασίες μας με τρίτους, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.
true
accessibility

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ABBOTT ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Λάβετε υπόψη ότι η διαδικτυακή τοποθεσία που έχετε ζητήσει προορίζεται για τους κατοίκους μιας συγκεκριμένης χώρας ή χωρών, όπως επισημαίνεται στην εν λόγω τοποθεσία. Ως αποτέλεσμα, η τοποθεσία μπορεί να περιέχει πληροφορίες σχετικά με φαρμακευτικά, ιατροτεχνολογικά και άλλα προϊόντα ή χρήσεις των προϊόντων αυτών που δεν είναι εγκεκριμένα σε άλλες χώρες ή περιοχές.

Η τοποθεσία που ζητήσατε μπορεί ενδεχομένως να μην είναι βελτιστοποιημένη για το συγκεκριμένο μέγεθος της οθόνης που διαθέτετε.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ;

accessibility

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΤΗΣ ABBOTT ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Οι σύνδεσμοι που σας μεταφέρουν εκτός των διεθνών ιστότοπων της Abbott δεν ελέγχονται από την Abbott, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των τοποθεσιών ή για τους συνδέσμους που περιέχονται σε αυτές. Η Abbott παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο για την εξυπηρέτησή σας και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν συνεπάγεται την έγκριση του περιεχομένου της σχετικής τοποθεσίας από την Abbott.

Η τοποθεσία που ζητήσατε μπορεί ενδεχομένως να μην είναι βελτιστοποιημένη για το μέγεθος της οθόνης που διαθέτετε.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ;